idajete

Ne vitin  1989, pas arsimit te mesem te Pergjithshem, ka kryer studimet dy vjecare  per infermjeri

Per nje periudhe mbi  20 vjecare ka punuar infermjere ne institucione me shtreter

Ka njohuri te veçante ne fushen e Sterilizimit dhe te Sedacionit koshient.

Kryen detyren e Asistentes  ne Kliniken Dentare “EVIDENT”