Implantologji

Realizohet  inserimi me teknologji  te guiduar e implanteve Hiossen (Usa) dhe Helik

Read More

Dentistri Kozmetike

Zevendesimi i dhembeve qe mungojne realizohet ne protetike me metodat dhe materialet

Read More

Terapi dhe Endodonci

  Behet kurimi i te gjithe patologjive te pulpes se dhembit  si devitalizimi i

Read More

Ortodonci

Mundeson korrigjimin e anomalive te dhembeve dhe nofullave ne femije dhe te rritur.

Read More

Stafi yne!

Nje staf teper i kualifikuar me standarte te larta! Humanizmi eshte celesi yne i suksesit!

Informohu

Profesor Nazmi Koçi

Diplomuar ne Fakultetin e Mjekesise Tirane, dega  Stomatologji, me 19…

Read More

Profesor i Asociuar Brunilda Koçi

  Diplomuar ne Fakultetin e Mjekesise Tirane, dega Stomatologji, ne v…

Read More

Ervin Koçi D.M.D

Mjek stomatolog Viti 2001 – 2006 : Fakulteti i Mjekesise i  Univers…

Read More

Dr. Aida Gjoni

Diplomuar ne Universitetin e mjekesisie dhe farmacise “GR.T.POPA…

Read More

Dr. Ulpiana Gashi

  Dr. Ulpiana Gashi, diplomuar me rezultate te larta ne Stomatologji,…

Read More

Dr. Aleksa Kushi

Dr. Aleksa Kushi, diplomuar me rezultate te larta ne Stomatologji, pra…

Read More

Dr. Sindi Guçe

Dr. Sindi Guçe, diplomuar me rezultate te larta ne Stomatologji, pran…

Read More

Hidajete Koci

Ne vitin  1989, pas arsimit te mesem te Pergjithshem, ka kryer studim…

Read More

Pyetje&Pergjigje

A jane te gjithe implantet ekzistuese kompatibel?

Jo. Zakonisht nuk ka kompatibilitet midis implanteve te ndryshme ekzistuese, ne se ju doni te beni  nje kontroll te imp

A eshte e nevojshme qe te qe te kemi nje informacion ne lidhje me sistemin e implanteve qe supozohet se do te vendosim?

Po, sepse te gjithe implante nuk kane shperndarje internacionale, psh, ne se Ju jetoni ne Angli(UAE) ju duhet  te jeni

Cilat jane avantazhet qe lidhen me perdorimin e implanteve dentare?

Implantet jane te afte qe te transformojne komplet imazhin e pacientit, sepse pacienti do te kete me shume konfidence ne

Read More

C’fare eshte nje implant dentar?

Ne menyre te permbledhur implanti dentar  eshte nje rrenje artificiale dhembi me forme cilindrike, prej Titaniumi.

C’fare thone pacientet per ne?!

” Isha i pashprese me gjendjen e dhembeve qe kisha. Po shpenzoja pa fund dhe nuk po arrija te gjej nje zgjidhje, deri sa gjeta kete klinike te mrekullueshme. Me ne fund mu rikthye buzeqeshja! “

-Shaban Kaculi, zhvillues web

C’fare thone pacientet per ne?!

” Nje klinike e standarteve bashkekohore! Staf i mrekullueshem dhe shume te pergatitur! Cmime teper te favorshme perkundrejt nje cilesie me standarte europiane!”

– Erda Kola, web designer

C’fare thone pacientet per ne?!

” Kur ma sugjeruan ne fillim mendova se do jete si gjithe klinikat e tjera, por me vone kuptova qe ishte shume ndryshe. Ata u bene shkak qe une te buzeqesh serish si me pare! :)”

– Krisjana Maneshi, web developer

Buletin Informativ