ok (14)

Aktiviteti yne Profesional ka filluar ne vitin 1969.

Klinika Dentare qe u emertua “EVIDENT” u themelua  ne vitet e demokracise  nga Prof. Nazmi Koci  dhe ishte realizim I endrres  profesionale te tij dhe bashkepuntoreve te tij.
Klinika u themelua ne vitin 1995 dhe atehere  u vendos ne ambjentet e Poliklinikes Nr.10,ne rrugen e Dibres Tirane.

Ne vitin 2002 filloi aktivitetin pas diplomimit  Dr. Brunilda Koçi e cila pasi kreu studimet per Master, u specializua dhe gjithashtu kreu studimet  per  PhD ne Universitetin e Bolonjes( Itali ).

Ne Janar 2005 Klinika u transferua ne Rr. E Barikadave Nr.140 (perballe shkolles se mesme te pergjitheshme “ Sami Frasheri “ Tirane.

Ne vitin 2006 ekipit tone ju shtua dhe Dr. Ervin Koçi , i cili me pas kreu specializimet per Parodontologji dhe Implantologji  ne SHBA ( Universiteti  i Connecticat ne Hartfort  te USA ) ne vitet 2009-2010.

Klinika “ Evident ” sot ndodhet ne nje godine te re ne Rr. Dibres (ne kryqezim me Rr. E Barikadave ),   Pallati  “ Ani Shpk” , kati i trete dhe ka filluar aktivitetin ketu me 26 korrik 2012.

Projekti  i kesaj Klinike eshte hartuar nga nje Studio arkitekture dentare “ Bart Ancheta” ne Kaliforni te Sh.B.A dhe Arkitekti  shqiptar me eksperience, Ing. Robert Kote qe eshte pedagog ne Fakultetin e Inxhinierise te Universitetit Politeknik te Tiranes, autor i shume projekteve dhe autor tekstesh dhe pikturash te spikatura. Ata kane bere kujdesin e duhur qe Klinika te plotesoje standartet e ADA-s (Shoqata Dentare Amerikane ) dhe at ate BE( Bashkimit Europian).

Klinika Dentare “ Evident “ ka sot nje ekip profesionistesh  te  pergatitur, te specializuar  ne perendim, te motivuar ne shkalle te larte dhe qe zgjidhin problemet e pacienteve sipas specialitetit qe kane dhe te konsultave ne ekip. Ne kete Klinike aplikohen teknika te shkalles se larte dhe protokolle te menyrave me te perparuara te mjekimit.

Etika profesionale dhe prioriteti i shendetit te pacientit  na kane motivuar te realizojme nje higjiene skrupuloze te ambjentit  dhe nje sterilitet bashkekohor realizuar me autoklave te series B , çdo dite te kontrolluar,te instrumentave dhe mjeteve ne perdorim.

Niveli profesional i mjekeve dhe gjithe ekipit mjeksor te ne ruhet e lartesohet  permes azhurnimeve te vazhdueshme shkencore  dhe veprimtarise  studimore e botuese te panderprere te tij.