Zevendesimi i dhembeve qe mungojne realizohet ne protetike me metodat dhe materialet me bashkekohore. Mundesohet korrigjimi estetik dhe funksional nepermjet trajtimeve konservative.

e.max Veneers

Fasete zirkoni

Korona e.max

Korona dhe ura zirkoni