ok (46)

Realizohet  vendosja me teknologji  piezoelektrike  e implanteve teresisht biokompatibel prej titaniumi,  per te rikrijuar bazen mbeshtetese  per vendosjen e protezave fikse ne raste kur mungojne dhembe natyrale dhe nuk duam te sakrifikojme dhembe te tjere  nga ata qe kane mbetur ne goje. Kjo metode perdoret edhe  ne rastet kur duam te permiresojme stabilizimin e protezave te levizeshme ne goje ne nofullat pa dhembe.

Ne perdorim implante te tipit “Ankylos” te markes gjermane dhe qe konsiderohen nder 5 mete miret ne bote nder me shume se 2000 lloje qe ka tregu sot.