Aida Gjoni

Ka kryer Universitetin e Mjekesise dhe te Farmacise “ Gr. T. Popa”, Iasi, Rumani ne vitin 2007. Ne vitet 2008-2011 eshte specializuar gjithashtu ne Rumani dhe ka fituar titullin “Specialist ne Ortodonci dhe Ortopedi Dento-Faciale. Eshte antare e shoqates Europiane te Ortodoncise. Ka marre pjese ne disa aktivitete shkencore nderkombetare te specialtetit te saj. Ne kliniken dentare “ Evident” kryen me sukses detyren e specialists se Ortodoncise qe nga viti 2011 e ne vazhdim.